PRIVATE DINING EXPERIENCE

Ontdek met uw familie, vrienden of collega’s het bruisende hart van restaurant Nest, waarbij u tijdens het diner uitzicht heeft op onze brigade. Aan de Chef’s table bevindt u zich op een unieke plek, waarbij wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring! De Chef’s Table is te reserveren voor minimaal 8 en maximaal 10 personen.

CHEF AAN TAFEL

In het Chef’s Table menu maken we gebruik van authentieke streekproducten met de nieuwste kooktechnieken. Ga mee op een gastronomische reis waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Onze chef’s komen zelf ieder gerecht aan tafel uitleggen, waarbij onze sommelier de bijpassende wijnen verder toelicht.

8 GANGEN

Verrassings menu

Private Dining experience

Aan de Chef’s table serveren wij uitsluitend een 8-gangen Chef’s verassingsmenu dat per tafel te bestellen is. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen en/of allergiewensen. Het Nest Chef’s Table menu is uitsluitend per tafel te bestellen.

De Chef’s Table kan worden gereserveerd voor min. 8 en max. 10 personen, voor donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond om 17:30 uur (standaard aanvangstijd). U dient minimaal 5 dagen van tevoren te reserveren.

RESERVEER UW CHEF’S TABLE

RESERVEER

Private Dining experience

  • Menuprijs: € 100 p.p.
    Incl. tafelwater
  • Menuprijs all-in: € 140 p.p.
    Incl. bijpassende wijnen en tafelwater
  • Wijn arrangement: € 50 p.p.
  • BOB arrangement: € 27,50 p.p.

U dient minimaal 5 dagen van tevoren een reservering te maken voor het Chef’s table menu.

Reserveer

VOORAF RESERVEREN

U dient minimaal 5 dagen van tevoren een reservering te maken voor het Chef’s table menu.

U kunt hiervoor contact opnemen met Banquet Sales afdeling, zodat zij de reservering voor u kunnen bevestigen. Stuurt u hiervoor een email naar: chefstable@sassenheim.valk.com of bel naar tel. +31(0)252-462255.

Reserveer per mail